Dobro došli, gost Napravite nalog
Korisničko ime Lozinka:
Ishrana Pasa
(1 pregleda) (1) gost
  • Strana
  • 1

TEMA: Ishrana Pasa

Ishrana Pasa

#827 pre 2 meseci, 4 nedelja
Kolege cime hranite pse?ja o ovome mnogo vodim racuna,pogotovo o bretonu kojeg sam uzeo kada je ima 40ak dana,mozda malo ranije ali nisam znao.psa sam prvih mesec dana hranio samo granulama royal kanin,posle sam na savet veterinara poceo uz granule da mu dodajem kuvanu sargarepu malo pirinca i kuvanu junetinu ili piletinu.sada vec ima 10 meseci i vec mesec dana jede kuvane junece kosti i hrskavicu.dajem mu i pedigree biskvite 3-5 dnevno,u njima ima kalcijuma.Ne kupujem granule koje prodaju na kilo iz dzaka po pet sopovima,nemam poverenja bas u to .Mislim da kada vec imamo pse treba da ih kvalitetno ocuvamo,da dozive starost i u starosti budu zdravi.
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac
  • Poruka: 363

Odg: Ishrana Pasa

#830 pre 2 meseci, 3 nedelja
pozdrav sabatti! problem hranjenja je jako velik ako hoces da hranis kako trba a pritom imas vise pasa onda su to zaista velike cifre ! e ko voli neka izvoli!!!
ja imam tri lovacka psa i nemacku dogu koja poprilicno ima dobar apetit! hranio sam pse iskljucivo eukanubom i pro planom! posle na savet jednog prijatelja sam probao belkando i to je zaista hrana po meni br.1 ali sve ima svoju cenu tako da ja vise nemenjam i ne eksperimentisem! ove zime je bilo jako hladno a psi mi nisu ni gram izgubili nego su napredovali !!! moje je tako misljenje pozdrav
Prilozi:

Odg: Ishrana Pasa

#831 pre 2 meseci, 3 nedelja
Ma nemam vise pasa,imam samo jednog,naravno da bi voleo da uz bretona imam i jednog kratkodlakog nemca i jednog poentera.finansijski bi mogao dva da imam ,ali me prostor ogranicava na jednog.iskreno ne razumem se bas toliko u ishranu,misljenja sam da ne treba menjati granule cak iako granule koje dajemo psu pocnemo postepeno da menjamo drugim granulama to se nekako ne svidja crevnoj flori psa bar ne ovom mom.Mozda je to i zato sto sam mnogo vodio racuna o njemu dok je bio mali,nije izlazio na ulicu do trece vakcine,jeo je iskljucivo granule do petog meseca,ali isto tako sam mu ne znanjem dao mleko prvi dan kad sam ga uzeo,kasnije su mi tek neki veterinari rekli da mu nikad ne dajem mleko,vec jogurt,mozda je nesto od toga uticalo da kada god sam mu promenio granule imao je problem ili sa povracanjem ili prolivom.
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac
  • Poruka: 363
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.37 sekundi