Dobro došli, gost Napravite nalog
Korisničko ime Lozinka:
Huglu sacmarice
(1 pregleda) (1) gost
  • Strana
  • 1

TEMA: Huglu sacmarice

Huglu sacmarice

#828 pre 2 meseci, 4 nedelja
huglu.gif

Nisu skupe,inace su se skoro pojavile kod nas na trzistu,mnogo paznje posveceno izgledu mozda za neciji ukus ima i previse detalja na nekim gravurama.Uvozi ih GROF MBM.U Huglu se proizvodi oruzje jos od 14 veka.Huglu pravi bokerice u raznim kalibrima,duzinama cevi i nivoima zavrsne obrade.Takodje proizvode i polozare i jednocevke.I cini mi se najzastupljenije oruzje Huglu kod nas Poluaotomati kalibra 12 ali proizvode i kal 20 sa lezistem 76.
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac
  • Poruka: 363
Poslednja izmena: pre 4 dana, 11 časova od Igorski.

Odg: Huglu Sacmarice

#833 pre 2 meseci, 3 nedelja
Kolika li je cena bokerica u kalibru 12/76???
Priroda leci sve...
  • valjevac
  • VAN MREŽE
  • Lovac
  • Poruka: 95

#834 pre 2 meseci, 3 nedelja
cene su slicne ruskim puskama,znaci 12/76 mozesd da kupis za 40000-50000,negde sam procitao da rade i puske za mericko trziste njihova cena je oko 70000 ali za te pare puska izgleda odlicno..ali sigurno je da je ruski celik kvalitetniji od ovog turskog.dok ove turske imaju bolje odradjen kundak od kvalitetnije orahovine.
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac

#835 pre 2 meseci, 3 nedelja
Meni se od huglu sačmarica sviđa model 202b-bob vajt u kalibru 20.Paljena glava,ma vrh puškica cena je bila oko 74000dinara na štandu grofa!
  • arsa
  • VAN MREŽE
  • Pripravnik
  • Poruka: 5

Odg: Huglu sacmarice

#836 pre 2 meseci, 3 nedelja
Citao sam u Kalibru da ih GROF uvozi i da ima preko 20 modela.Ali 74000 je mnogo za po meni jos uvek ne proveren kvalitet.Iako su se Huglu proizvedene ranije dobro pokazale,samo ih je retko ko kupovao od nasih lovaca.Mada za ove pare moze da se kupi dobra puskica.
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac
Poslednja izmena: pre 4 dana, 11 časova od Igorski.
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.35 sekundi