Dobro došli, gost Napravite nalog
Korisničko ime Lozinka:
  • Strana
  • 1
  • 2

TEMA: IZ 27

IZ 27

#826 pre 2 meseci, 4 nedelja
Cini mi se najvise zastupljena puska kod pocetnika,iako ih turske puske polako potiskuju,najverovatnije zbog dizajna ,iako ni kod 27ce nije toliko losa zavrsna obrada koliko se prica,bez izmenljivih cokova puska je oko 37000 a sa izmenljivim 43000,za te pare se dobija znatno vise,kvalitetan ruski celik,koji ja mislim moze da sluzi ceo lovacki vek..odlicna puska ko ne voli da cisti stalno oruzje..mislim da je bolji izbor puske sa jednim obaracem,zbog przeg pucanja,cesto ljudi ne uzimaju jedan obarac zbog desavanja da opale oba metka istovremeno,ali to moze da se desi i kod dva obaraca.
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac
  • Poruka: 363

Odg: IZ 27

#1087 pre 1 mesec, 2 nedelja
Po meni najbolja rujkača iz konfekcijske proizvodnje, daleko više dobijaš nego što daš.
Jedna pojedinost za IŽ 27 je da su braća rusi uzeli Brovingovu legendarnu pušku B 25 ni malo jeftinu stavili je na astal rasklopili i rekli ovo treba ovo netreba i tako namestili kopiju koja je preplavila tržište i za svoju cenu prosečnim lovcima pružila sve što im je potrebno, postoje podaci da su belgijanci pokušali da rade kopiju svoje kopije ali se nisu mogli nikako uklopiti u ruske cene proizvodnje pa su odustali.
Cule će biti sasvim dovoljno.
  • Cule
  • VAN MREŽE
  • Lovac
  • Poruka: 154

#1088 pre 1 mesec, 2 nedelja
LUFA napisao/la:
Po meni najbolja rujkača iz konfekcijske proizvodnje, daleko više dobijaš nego što daš.
Jedna pojedinost za IŽ 27 je da su braća rusi uzeli Brovingovu legendarnu pušku B 25 ni malo jeftinu stavili je na astal rasklopili i rekli ovo treba ovo netreba i tako namestili kopiju koja je preplavila tržište i za svoju cenu prosečnim lovcima pružila sve što im je potrebno, postoje podaci da su belgijanci pokušali da rade kopiju svoje kopije ali se nisu mogli nikako uklopiti u ruske cene proizvodnje pa su odustali.
Nisu mogli da postignu cenu jer rusi ko zna koliko imaju vise svih materijala u prirodi od belgijanaca,to je neko moje misljenje.Bas sam IZ gledao kod tvog drugara u kragujevcu,lepo izgleda,uopste ne tako lose kao sto se prica hromirane cevi kao kod svih ruskinja(to joj je po meni najbolja osobina)jer uzivam u lovu ne idem u lov da ocadjavim cevke pa da ih glancam svake nedelje.Kundak takodje izgleda odlicno za pare koje kosta..ali sam se ja opet odlucio za italijanku...-))nego da li nova iz27 sa izmenljivim cokovima(opet kod cokova mala greska kao na mp153 oznaka coka kao rucnom testerom usecana)ima isti ugled na B25 ili samo starija iz27?inace ovo sam prvi put i cuo sada da je puska odradjeno po brov.pitam ovo jer se cesto moze cuti da je starija puska bolja od nove,pa me zanima koliko ima nostalgije a koliko istine?
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac

#1092 pre 1 mesec, 2 nedelja
nov iz 27 nemoze prasinu da kupi staroj
  • kundacar
  • VAN MREŽE
  • Mladi lovac
  • Poruka: 24

#1094 pre 1 mesec, 2 nedelja
Da li postoji IZ27 sa fiksnim cokovima a da nije pun cok 1/2coka??ne volim nekako ovaj pun cok uopste..
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac

#1096 pre 1 mesec, 2 nedelja
kundacar napisao/la:

Mislim da si u pravu, par mojih drugara su kupili nove i mogao bih im nabrojati podosta zamerki, najcrnje što sam video je potpuno promašen oblik zaštitnika obarače koja je mog drugaru gulila prst, prosto se bojao da puca, poručio je drugu i oružari u kragujevcu su mu to sredili i sad je to uredu ali još uvek se puška otvara kao da lomiš balvan. žena mi ima IŽ 27 staru 25 godina i više nego savršeno i nežno funkcioniše mada je istresla sam bog zna kolikoitalijanske municije.
Cule će biti sasvim dovoljno.
  • Cule
  • VAN MREŽE
  • Lovac
  • Poruka: 154

#1104 pre 1 mesec, 2 nedelja
LUFA napisao/la:
kundacar napisao/la:

Mislim da si u pravu, par mojih drugara su kupili nove i mogao bih im nabrojati podosta zamerki, najcrnje što sam video je potpuno promašen oblik zaštitnika obarače koja je mog drugaru gulila prst, prosto se bojao da puca, poručio je drugu i oružari u kragujevcu su mu to sredili i sad je to uredu ali još uvek se puška otvara kao da lomiš balvan. žena mi ima IŽ 27 staru 25 godina i više nego savršeno i nežno funkcioniše mada je istresla sam bog zna kolikoitalijanske municije.
Koji su cokovi na toj IZ staroj 35 god?mozda nisi video prethodni moj upis zanima me da li postoji iz27 sa fiksnim cokovima a da nije pun cok i 1/2 coka.ne volim bas da pucam pun cok a i 3/4 mi je nekako mnogo..
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac

#1107 pre 1 mesec, 2 nedelja
ja imam baical katalog i tu postoje sve verzije iz27 ima i u toj varijanti fiksnigh cokova ali neznam dali ima kod nas ali mozes da narucis najbolje ti direktno u snajperu posto su oni uvoznici
  • kundacar
  • VAN MREŽE
  • Mladi lovac
  • Poruka: 24

#1337 pre 1 mesec
danijele evo link za tebe pa pogledaj ima svasta..
imzcorp.com/en/company/open/weapon.html
adminu hvala za
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac
Poslednja izmena: pre 1 mesec od Igorski.

#1338 pre 1 mesec
sabatti napisao/la:
danijele evo link za tebe pa pogledaj ima svasta..
imzcorp.com/en/company/open/weapon.html
adminu hvala za

Hvala!
Ova mi se najvise svidja:
imzcorp.com/en/company/38.html
  • Danijel
  • NA MREŽI
  • Lovac
  • Poruka: 99

#1340 pre 1 mesec
mislim da je ovo klasicna 27ca imzcorp.com/en/company/39.html i ona kosta oko 47000 dinara..a ova sto si ti izbacio ja mislim da je namenjena i za trap ali nisam siguran rekao bih to zbog ovoga sporting..evo tu su starije kolege pa ce ti reci bolje
  • sabatti
  • VAN MREŽE
  • Lovac

#1342 pre 1 mesec
sabatti napisao/la:
mislim da je ovo klasicna 27ca imzcorp.com/en/company/39.html i ona kosta oko 47000 dinara..a ova sto si ti izbacio ja mislim da je namenjena i za trap ali nisam siguran rekao bih to zbog ovoga sporting..evo tu su starije kolege pa ce ti reci bolje

sta je trap?
i sta kazes (i ostale kolege) o ejektorima?
  • Danijel
  • NA MREŽI
  • Lovac
  • Poruka: 99
  • Strana
  • 1
  • 2
Vreme za pravljenje stranice: 0.47 sekundi